Om mig

En påhittig AD som hittat rätt. Att finna lösningar, idéer, former och uppmärksamhet för att öka ett företags kännedom och försäljning är det jag ägnar mina dagar till, och oj vad kul det är!

Jag har sedan 1998 haft anställning som AD på inhouse-byråer/avdelningar av olika karaktär. Har arbetat med att marknadsföra och formge trycksaker, kampanjer, foton och webbsidor innehållandes dataprodukter, kläder och inredning. Bland annat.

Vid sidan av min anställning har jag, som så många andra, frilansat vid sidan av. Och då jobbat med revisionsbyråer, dataföretag, hälsocoacher, programvaruutvecklare och reklamfilmare. Och gjort allt från att ta fram logotyper till att sälja idéer för reklamfilmer.

Jag hittar inspiration i det mesta och min lilla apple-dator är fylld med inspirationsmappar av olika slag. Jag har även anteckningsböcker högt och lågt där jag skriver upp alla idéer som ständigt dyker på mig, och i min telefon gömmer sig många framtida fantastiska kampanjer…

Det här är en blogg där jag tänkte dela med mig av lite av det jag samlat och samlar i mina mappar och gömmor. Där jag hyllar goda idéer (och ibland kanske dissar någon inte lika bra). Och ibland, men bara ibland, kanske jag skryter och visar upp nåt jag gjort som jag är lite extra stolt över med.

En reaktion på “Om mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *